OUR DESIGN

Taking inspiration from the Mid 20th Century Modernist Design Movement, in particular the works of designers and architects such as John Lautner, Charles Eames, Frank Lloyd Wright and Ernö Goldfinger, The Neil Moodie Studio is a contemporary, urban space with a palette of raw materials Our renovations and interior design work has been stylishly and sympathetically implemented, in harmony with the original character of this wonderful building

THE SALON STORY

The 1600 square-foot space has been carefully designed with more than a nod to sustainability, values Neil deems crucial for positive change within the hair industry. The much-anticipated studio is Neil’s first solo venture; the next step in a 35-year career that’s seen him create some of the world’s most iconic hairstyles, gracing

hundreds of magazine covers, runways and red carpets.

ABOUT NEIL

MOODIE STUDIO

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

Having worked closely with L’Oreal for many years, Neil was inspired by the brand’s latest sustainability efforts and selected L’Oreal’s Pureology brand for the haircare side of the business  (shampoo, conditioner etc), all styling product will be supplied by Shu Uemura, from the L’Oreal Luxe Division.

PRODUCTS

We believe in fairness. Pricing is gender-neutral; we charge like-for-like for the same service, because no one should have to pay more based on which gender they identify as.

GENDER NEUTRAL

OUR SPACE

Think natural wood, concrete and steel - all of which create a warm and welcoming ambience, with Mid-century pieces furnishing the space, around flexible fixtures that allow for reconfiguration. More than a salon, the Neil Moodie Studio will be used for events, too.

YOUR EXPERIENCE

Neil Moodie: “The Neil Moodie Studio is a space created for everyone to feel special, where clients will find the level of service expected in the VIP world. I have handpicked each member of staff based on their skills, experience, and values;

our team shares a drive to maintain standards and to ensure that everyone that walks through the door feels 100% happy, at ease and beyond satisfied... Our work with the studio is forward-thinking and reflects the zeitgeist of the conscious community we are proud to be a part of.”